pinpointers.dk   pinpointers.eu

Gentænk forretningsmodellen

– sammen med PinPointers

  • Indsigt i kriterierne for en succesfuld forretningsmodel.
  • Værdifuld erfaring i at drive processen effektivt og innovativt.
  • Ekspert i the Business Model Generation´s værktøjer, processer og anvendelsesmuligheder.
  • Udvikler prototyper på nye eller forbedrede forretningsmodeller.

Bliv ringet op af PinPointers

Nedenfor ser du tre videoklip hvor Michael N. Wilkens giver en introduktion til temaet ”Business Model Innovation”. Filmene er produceret i samarbejde med Lederindsigt.dk

  • Introduktion til metoden - Business Model Canvas
  • Hvad får man ud af at gentænke forretningsmodellen?
  • Hvordan udvikler jeg min forretningsmodel?

PinPointers har gentænkt forretningsmodellen sammen med mere end hundrede mellemstore virksomheder, herunder nedenstående:

Pioner indenfor systematisk udvikling af forretningsmodeller

PinPointers var blandt de første i verden til at arbejde systematisk med udviklingen af forretningsmodeller med udgangspunkt i Alexander Osterwalders modelapparat – senere beskrevet i bogen ”The Business Model Generation”. Dette intensive arbejde med udviklingen af forretningsmodeller giver både en værdifuld erfaring i at drive processen effektivt og innovativt, og ikke mindst indsigt i, hvad kriterierne er for en succesfuld forretningsmodel.

Foredrag og seminarer

Omend bogen er solgt i over 500.000 eksemplarer over de sidste 3 år, ligger der stadig en stor opgave i at formidle og perspektivere budskabet om udvikling af forretningsmodeller i forhold til danske virksomheder. Ved foredrag og seminarer tilbyder vi indsigt i værktøjer, processer og anvendelsesmuligheder. Vi vil typisk benytte de deltagene virksomheder som cases og på stedet udvikle prototyper på nye eller forbedrede forretningsmodeller for at skabe indsigt ved at prøve værktøjerne. Et centralt element i udvikling af forretningsmodeller er nytænkning. Her vil vi lade os inspirere af læring og processer fra design og designere i erkendelse af, at man ikke kan beregne sig frem til de bedste forretningsmodeller.

Vi faciliterer udvikling af forretningsmodeller

I arbejdet med forretningsmodeller er det vigtigt at stille det helt rigtige hold af nøglepersoner på tværs af funktionsområder og med forskellige kompetencer. Da de vigtigste personer i disse udviklingsprocesser sjældent er akademisk trænede, har PinPointers udviklet processer og metoder, hvor forretningen er i centrum og ikke det akademiske. PinPointers bidrag til processen er desuden en indgående erfaring i, hvad der kendetegner succesfulde udviklingsforløb og ikke mindst, hvad der kendetegner succesfulde forretningsmodeller.

“Michael er dygtig til at kommunikere og sikrer, at der i processen skabes engagement og ejerskab, som er så vigtigt for senere at realisere de opstillede mål.”

Carsten Hyldborg Jensen
Direktør, FynBus

Har du nogle spørgsmål? Tøv ikke med at tage kontakt:
Ring på tlf. 66 10 14 19