pinpointers.dk   pinpointers.eu

Vækststrategi for ambitiøse virksomheder

PinPointers rådgiver virksomheder, der ønsker at vokse – både opstartsvirksomheder og modne virksomheder, der sætter sig nye mål!

Forretningsmodel
Med udgangspunkt i internationalt anerkendte modeller hjælper PinPointers vækstvirksomheder med at beskrive deres forretningsmodel. Forretningsmodellen udvikles og gentænkes herefter, således at den understøtter virksomhedens vækstmål og overordnede vækststrategi.

Salgsplaner
Definition af fokussegmenter, afsætningskanaler og nye salgsprocesser er grundlæggende øvelser, hvor PinPointers rådgiver opstartsvirksomheder, der skal dygtiggøre sig inden for salg, eller modne virksomheder, som skal geares til ny vækst.

Forhandler- og samarbejdsaftaler
Når kanalstrategien skal effektueres, kan PinPointers bidrage til at realisere det aftalte, herunder rekruttering af forhandlere samt indgåelse af aftaler og kick off på samarbejdet.

Fremskaffelse af kapital
Når vækstvirksomheder har brug for kapital, bidrager PinPointers ved udarbejdelse af investor proposals og tager efterfølgende eventuelt kontakt til potentielle investorer.

"Processen har bidraget til, at vi fokuserer på det, der er vigtigst, for at nå vores ambition – vækst! Vi er blevet beviste om vores forretningsmodel og skarpe på, hvilken ydelse, vi leverer til vores kunder.

Michael formåede at skabe tryghed i processen og at behandle ømfindtligheder med stor situationsfornemmelse. Samtidig har han et stort fagligt overskud inden for ledelse og salg, som bidrager til en god og relevant dialog."

Anders Wind & Casper Stendal
Ecreo