Forbered dig på en foranderlig verden

Business Model Innovation

Det er længe siden, at virksomheder kunne overleve uden løbende at genopfinde sig selv.

I dag er alle virksomheder i alle sektorer af erhvervslivet i fare for disruption. Ikke engang de gamle virksomheder, som vi troede ville eksistere for evigt, er udenfor fare.

Nye innovationsvirksomheder ser dagligt dagens lys – virksomheder, som har opdaget, hvordan man gør tingene bedre, og som har en forretningsmodel eller et produkt, der ændrer virksomhedens måde at drive forretning på.

Når virksomheder står overfor denne risiko, er det mere et krav end en god idé at gentænke sin forretningsmodel. 

Alle bør med jævnlige mellemrum revurdere deres forretningsmodel samt deres produkter og ydelser. Det er nødvendigt løbende at udarbejde forbedringer til den eksisterende forretningsmodel og udvikle nye forretningsidéer til i morgen.

MW

Michael N. Wilkens

Gentænk din forretningsmodel

Michael N. Wilkens er partner i Strategyzers Advisory Group, som er verdens mest enerkendte rådgivere inden for business model innovation. Sammen med Alexander Osterwalder og et team af eksperter på området hjælper han virksomheder over hele verden med at skabe ny vækst gennem business model innovation.

Et vigtigt redskab, som du vil støde på, når du arbejder med Michael N. Wilkens, er Business Model Canvas. Business Model Canvas er et fremragende værktøj til at beskrive, udvikle og evaluere forretningsmodeller. Værktøjet er udviklet af Alexander Osterwalder, og det egner sig perfekt til at arbejde med de centrale elementer i din forretning. Business Model Canvas tvinger dig til at evaluere kvaliteten af din forretningsmodel.

The Business Model Canvas (1)

Business Model Canvas

I PinPointers tilbyder vi workshops, rådgivning og træning i business model innovation. Vi viser dig, hvordan du med simple men virkningsfulde værktøjer kan skabe uovervindelige virksomheder. Vi arrangerer velfaciliterede workshops, der klæder dig på til at udvikle din forretningsmodel. Vi hjælper dig med at gentænke din forretning og er konstant på udkig efter nye måder at gøre din virksomhed konkurrencedygtig på.

Kort sagt, du får nye perspektiver, inspiration samt et fælles sprog til at udforske innovative forretningsidéer.

Vi lægger vægt på, at nøglemedarbejdere fra din organisation deltager i innovationsprocessen. Mange medarbejdere har værdifuld viden og indsigt, som potentielt kan være nøglen til innovation. Vores workshops og rådgivning hjælper dig med at implementere nye og effektive innovationsprocesser. Således er et business model innovation-forløb med PinPointers en af de bedste måder til at skabe en innovationskultur i din organisation.

 

2018 09 25 13.48.34

Deltagere til innovationsworkshop

Gå på opdagelse

Der findes en verden af ressourcer relateret til Business Model Canvas, der hver belyser et aspekt af Business Model Innovation.

I ressourcesektioner har vi samlet nogle redskaber, som kan få dig igang. Du finder Business Model Canvas, forklarende videoer og meget mere.

Gå på opdagelse her.

God fornøjelse! 

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg