Kunder

I årenes løb har vi haft fornøjelsen af at hjælpe flere hundrede virksomheder i Danmark og resten af verden.

Thomas Hougaard-Enevoldsen, Nextway

Få input til din strategi og en stærkere relation til dine kunder

Thomas Hougaard-Enevoldsen fortæller om Nextways oplevelse med at inddrage deres kunder i udviklingen af en ny strategi: "Jeg vil helt klart anbefale alle at inddrage deres kunder i en strategiproces - spørgeskemaer er ikke dialog, men skal sætte sig ned og snakke sammen med kunderne og lytte til dem."

Lars Danielsen, OBH-Gruppen

Bredere involvering af organisationen

"Tidligere har strategiproces været noget, der foregik i den øverste del af ledelsen. Med denne struktur er det nemmere at involvere bredere i sin forretning og få input." – Lars Danielsen, Direktør, OBH-Gruppen

Erik Laumand, CEO, Nørgaard Mikkelsen

Nye perspektiver på forretningen

"Jeg synes, at modellen er god til at strukturere en strategiproces, så den ikke bliver alt for abstrakt, men så den kombinerer noget meget konkret med det abstrakte i en forståelig struktur. Den skaber egentlig et godt fælles grundlag." – Erik Laumand, CEO, Nørgaard Mikkelsen

Jørgen Andersen, direktør, Exodraft

Et nyttigt værktøj

"Vi fik et rigtig godt resultat og en strategiplan, som vi stadigvæk arbejder med i dag." – Jørgen Andersen, direktør, Exodraft

Jan Hansen, 3 Teknik

Stor værdi

“Det giver en kæmpe værdi, at vi ikke går efter noget, vi TROR skaber værdi, men at vi går efter dét vi VED, der skaber værdi for kunden.” Sådan siger Jan Hansen, direktør i 3 Teknik, som jeg tog på besøg hos forleden til en snak om den værdi, de har haft af at inddrage deres kunder i udviklingen af virksomhedens strategi.

Andre virksomheder vi har arbejdet med

Louise Falster-Sørensen

I et samarbejde med Michael N. Wilkens og Strategyzer ønskede Linak at gentænke virksomhedens proces for produkt- og forretningsudvikling for at reducere usikkerhed og øge afkastet på investeringer i ny vækst.

Læs mere
JHub Udtalelse

Michael N. Wilkens har uddannet jHub teamet i Strategyzers innovationsværktøjer. Dette har resulteret i særdeles positiv feedback fra chefen i jHub, Oberstløjtnant Pete Williams RM

Læs mere
Niels Erik Haug-Larsen, Erhvervshus Fyn

Michael N. Wilkens har succesfuldt undervist og rådgivet i forretningsudvikling for Erhvervshus Fyn

Læs mere
Nick Bigler

Nick Bigler har fået hjælp af Michael N. Wilkens til at skabe vækst og flotte resultater i både Buanco System og OBH-Gruppen.

Læs mere
Thomas Vejlemand, Infomedia

Infomedia opkøbte i 2018 og 2019 en række selskaber i af Norden. Michael N. Wilkens har hjulpet Infomedia med at facilitere en proces for selskabets samlede produktstrategi efter opkøb af selskaberne.

Læs mere
Per Buch, Halberg Kapital

Michael N. Wilkens har haft to af Halberg Kapitals datterselskaber gennem strategiprocesser. Det har hjulpet alle de involverede med at få en bedre forståelse for de udfordringer, de stod overfor.

Læs mere
Lars Bryde, Bentsen Emballage

Michael N. Wilkens blev i 2016 valgt som bestyrelsesformand i Bentsen Emballage A/S og har sidenhen skabt ny vækst i forretningen.

Læs mere
Henrik Steen Jørgensen

Michael N. Wilkens har hjulpet DOT A/S med at få et grundigt strategieftersyn i deres forretning.

Læs mere
Jens Frederik Bastrup

Hvordan PinPointers hjalp Jens Frederik Bastrup med at skabe et nytænkende forsyningsselskab.

Læs mere
Henrik Olsson, ITW GSE

ITW GSE er efter et længere forløb med Michael N. Wilkens som facilitator blevet skarpe på LEAN start-up-metoden.

Læs mere
Michael Moesgaard Andersen, Configit

PinPointers har hjulpet Configit med strategi og forretningsudvikling i perioden fra 2008 indtil selskabet blev solgt i 2016.

Læs mere
Søren Bach-Hansen, Skanderborg Kommune

Svendborg Kommune har en ambition om at styrke Sydfyn som et maritimt kraftcenter. PinPointers har hjulpet med at facilitere strategiprocessen sammen med de vigtigste samarbejdspartnere.

Læs mere
Jimmy Rasmussen, Poul Rasmussen A/S

Siden Michael N. Wilkens blev bestyrelsesformand, har han hjulpet entreprenørselskabet med at opnå stor vækst i omsætningen

Læs mere
Casper Stendal, Ecreo

Det digitale bureau Ecreo har øget omsætningen med mere end 500%, siden Michael N. Wilkens begyndte at hjælpe dem med strategi

Læs mere

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg