Ydelser

Workshops, træning og rådgivning

Opnå ny vækst med strategiudvikling og innovation.

Strategiproces

Skab gode resultater

Ny vækst kommer ikke af sig selv. Det forudsætter en solid strategi; en strategi, der løfter organisationen til nye højder. I PinPointers hjælper vi virksomheder med at skabe gode resultater gennem workshops og rådgivning indenfor strategiuvikling. Vi hjælper dig med at udvikle effektive strategier, der definerer en fælles retning, som alle kan bakke op om.

Business Model Innovation

Gentænk din forretningsmodel

Forretningsmodeller og value propositions udløber som yoghurt i køleskabet. Nye innovative forretningsmodeller ser dagens lys og disrupter hele markeder, som indtil for nylig fremstod stabile og sikre. Derfor er det nødvendigt, at din virksomhed løbende gentænker og fornyer sin forretningsmodel, så den holder sig konkurrencedygtig. PinPointers tilbyder workshops og rådgivning i Business Model Innovation. Vi klæder dig på til at overleve i en verden, som er i evig forandring.

Mission Model Innovation

Gør en forskel

Missionsdrevne organisationer, såsom NGO'er, HR-afdelinger og militæret, er sat i verden for at gøre en forskel for sine modtagere, sine "beneficiaries". Alle missionsdrevne organisationer formår dog ikke at skabe det samme impact. I PinPointers hjælper vi missionsdrevne organisationer med at skabe et større impact og organisatorisk succes gennem workshops, rådgivning og træning i Mission Model Innovation.

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg