Om

Læs om PinPointers

Vi hjælper nye virksomheder med at starte op og eksisterende med at overleve

PinPointers tilbyder vel-strukturerede strategi- og innovationsprocesser, der hjælper din virksomhed med at opnå ny vækst. Siden 2005 har vi hjulpet mellemstore danske virksomheder og store internationale virksomheder med at udvikle og implementere nye forretningsstrategier. Evnen til at designe og facilitere strategiprocesser er udviklet i den tyske konsulentvirksomhed KMC Consultants samt gennem flere års erfaring i toplederstillinger inden for it-branchen. 

I 2006 brugte PinPointers for første gang Business Model Canvas i forbindelse med strategiudviking, som et værktøj til at give nye perspektiver og kreativitet i strategiudviklingsprocessen. Det virkede perfekt!

Da PinPonters var de første til at anvende Busines Model Canvas som et værktøj i relation til strategiudvikling, opstod der et tæt forhold til dets skaber – Alexander Osterwalder. I 2007 filmede Alex en ung Michael og Niels Erik, som talte entusiastisk om deres erfaringer med brugen af Business Model Canvas:

Da Niels Erik forlod PinPointers i 2007, besluttede Michael at kombinere arbejdet i PinPointers med en rolle som deltidsiværksætter i softwareselskabet Configit. Det blev senere blev en af Danmarks mest succesfulde og hurtigstvoksende softwareselskaber. Da Configit blev opkøbt af den nordiske kapitalfond Polaris i 2016, vendte Michael igen sit fokus mod PinPointers og hans samarbejde med Alexander Osterwalder.

Som en erfaren konsulent indenfor Business Model Innovation bidrog Michael med input til "Business Model Generation" (Wiley 2010), hvormed han blev medforfatter på denne bestsælgende ledelsesbog.

Samarbejdet med Alexander Osterwalder og Strategyzer udviklede sig og blev formaliseret med dannelsen af Strategyzer Advisory Group, da seks af de mest erfarne rådgivere indenfor strategi og innovation slog sig sammen: Tendayi Viki, Greg Bernada, Christian Doll, Fred Etiemble, Paris Thomas og Michael selv.

Mød teamet her.

IMG 20200121 165606 Ps

Deltagere ved en strategiworkshop

Mission Model Innovation

For nylig startede vi et nyt kanpitel i vores virksomhed. Efter at have hjulpet private og offentlige virksomheder i mange år valgte vi at anvende et nyt koncept: Mission Model Canvas.

Mission Model Canvas er tænkt til organisationer, som ikke er drevet af profit, men af en mission. Vi kalder dem missionsdrevne organisationer, og de indbefatter NGO'er, offentlige institutioner såvel som corporate cost centre. Mission Model Canvas hjælper missionsdrevne organisationer med at få succes med det, de gør.

Læs mere om Mission Model Canvas her.

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg