Team

Læs om vores partnere i Strategyzer

Michael N. Wilkens er en del af et internationalt netværk af forretningsrådgivere i Strategyzer. Når du kontakter PinPointers, så møder du Michael N. Wilkens og Lene Holm Wilkens. Men PinPointers er mere end os to. Bagved PinPointers står et stærk team af førende innovations- og strategirådgivere. Rådgiverne understøtter hinanden i at løse virksomheders komplekse problemstillinger.

Mød rådgiverne.

Stifter, foredragsholder & rådgiver

Michael N. Wilkens

Michael N. Wilkens er en erfaren rådgiver, der tilbyder veldesignede strategi- og innovationsprocesser, som hjælper virksomheder med at opnå ny vækst.

Medstifter, dokumentationsspecialist & administrationschef

Lene Holm Wilkens

Lene Holm Wilkens er medstifter af PinPointers. Hun arbejder som medfacilitator i workshops, hun er dokumentationsspecialist med ansvar for at skrive protokoller til kunderne, og hun er administrationschef, der får kontoret til at fungerer optimalt.

Forfatter, foredragsholder & rådgiver

Tendayi Viki

Tendayi Viki er forfatter og innovationrådgiver. Han har en PhD i psykologi og en MBA. Som partner i Strategyzer hjælper han store organisationer med at skabe ny vækst for fremtiden, mens de har fokus på deres kerneforretning.

Forfatter, foredragsholder & rådgiver

Greg Bernada

Greg Bernada arbejder med enkeltpersoner, teams og organisationer om at gentænke, hvordan de skaber værdi. Han trækker på ledelsesteorien, psykologien, innovation og design til at skabe ledelsesprogrammer, som udvider horisonten og skaber forretningsmodeller, der bringer positiv forandring for deres interessenter og dem selv.

Forfatter, foredragsholder & rådgiver

Fred Etiemble

Fred er rådgiver inden for strategi og innovation. Han samarbejder med modige ledere om at skabe en innovationskultur, udforske nye vækstmuligheder og udvikle deres forretning.

Iværksætter, foredrageholder, rådgiver

Paris Thomas

Paris er rådgiver inden for strategi, innovation og kommunikation. Han er certificeret facilitator/coach i BMG-metoden og bidragsyder til bestseller-bogen "Value Proposition Design".

Foredragsholder, coach & rådgiver

Christian Doll

Christian Doll er en kompetent Strategyzer-rådgiver og coach. Han har bred erfaring med at hjælpe mellemstore og store multinationale virksomheder primært inden for B2B.

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg