Fra 4 til 18 medarbejdere

Det digitale bureau Ecreo har øget omsætningen med mere end 500%, siden Michael N. Wilkens begyndte at hjælpe dem med strategi

Ecreo er et digitalt bureau, som designer og udvikler digitale løsninger med fokus på online selvbetjening, applikationer og B2B e-handel.

Alle deres løsninger bygger på Umbraco-platformen. Det er deres fokus og omdrejningspunkt for deres langsigtede kunderelationer.

Virksomheden er vokset meget, siden Michael N. Wilkens hjalp med den første strategisession og siden blev bestyrelsesformand i virksomheden. De er gået fra at være 4 til at være 18 medarbejdere, og deres omsætning er i perioden steget med mere end 500 %.

Stendal 1 Dansk

Fra start-up til vækstvirksomhed

Ecreo blev stiftet af Casper Stendal og Anders Wind. De har begge en teknisk baggrund. Det er ikke nogen hemmelighed, at de har været igennem en learning-by-doing-proces, når det kommer til at starte virksomhed.

Casperstendal

Casper Stendal, medstifter

Derfor var det også kærkomment, da de fik naboskab af Michael N. Wilkens, mens de boede på Egelundsvej i Odense. På et tidspunkt tilbød han at hjælpe dem med at kigge på deres strategi. Det takkede de ja til, hvilket endte med at blive til et langvarigt samarbejde, hvor han fungerede som deres strategirådgiver.

”Der er ingen tvivl om, at det har været vigtigt for os i den rejse, vi har været på,” fortæller Casper Stendal. ”Jeg vil næsten sige, at det har været afgørende på liv og død. I hvert fald i den tidlige start.”

Stendal 2 Dansk

I dag er Michael N. Wilkens bestyrelsesformand i Ecreo. Her hjælper han dem løbende med at facilitere strategiprocesser.

”Michael er rigtig god til at skabe rammerne for at deltagerne, som har kompetencer, kan komme til orde, og at man får prioriteret og lagt en skarp handlingsplan,” fortæller Casper Stendal.

Større kunder, større opgaver

Når en virksomhed vokser, så støder den uundgåeligt på en række udfordringer. Den gennemgår nogle stadier. For Ecreo handlede det høj grad om at gå fra mindre projekter til større kunder med større digitale opgaver.

”Michael og den samlede bestyrelse hjalp os med at sætte strategien og lægge en handlingsplan for det,” fortæller Casper Stendal, ”og at blive ved med at tro på, at det var den rigtige strategi og holde fast i den.”

Ecreo Office 01

Michael N. Wilkens har givet Ecreo et nyt, kritisk perspektiv på deres forretning.

”Michael har været rigtig god til at få os til at kigge på forretningen, ikke indefra, men udefra,” fortæller Casper Stendal. ”Nu står vi et sted, hvor vi er skarpe på, hvad der er vores kompetencer, og hvad der er vores berettigelse.”

En dygtig facilitator

Ecreo har været glad for deres mangeårige samarbejde med Michael N. Wilkens. Han har været med til at løfte deres virksomhed til nye højder. Ecreo har især sat pris på hans evne til at facilitere strategiprocesser.

”Han formår at skabe rammerne til, at få folk til at italesætte den viden, de har, og at få prioriteret og få lagt en handlingsplan. Det er det, som jeg ser som Michaels rigtig stærke side,” fortæller Casper Stendal. ”Han har prøvet det tusinde gange før. Han ved, hvad han gør – og han ved, at det virker.”

Er du interesseret i at vide mere om Ecreo? Så læs med på deres hjemmeside.

Se også...

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg