Udvikling af effektive innovationsprocesser i jHub

Michael N. Wilkens har uddannet jHub teamet i Strategyzers innovationsværktøjer. Dette har resulteret i særdeles positiv feedback fra chefen i jHub, Oberstløjtnant Pete Williams RM

“jHub, som hører under den britiske forsvarskommando, er en relativ færdigudviklet og erfaren innovationsenhed (ca. tre år gammelt). På de tre år har vi udviklet og valideret vores innovationsprocesser ud fra den ekspertviden, vi har opnået fra bl.a. Strategyzer.

Vi er nu kommet på den anden side af vores ‘opstartsfase’ og gennemgår en todelt proces, som dels er mere afstemt med kerneforretningen og dels har det formål at gennemføre en mere ambitiøs transformation. Vi ønskede derfor at opfriske nogle af vores processer, så de bliver bedre tilpasset til de mere komplekse problemer, som vi nu ønsker at takle – samt at formalisere og gøre vores uddannelse og opkvalificering mere professionel.

Workshoppen med Strategyzer overgik vores forventninger i begge henseender. Vi har på baggrund heraf tilrettet nogle af vores kerneprocesser, idet vi har benyttet de værktøjer, som vi brugte i workshoppen. Vi fik rigtig mange nye indsigter i løbet af vores to-dags workshop, hvilket har opmuntret os til at lære mere og samtidig givet mere kreativitet og nysgerrighed i teamet – det har været en motiverende og berigende oplevelse.

Michael var ekspert i at balancere indsigt og læring med praktisk implementering af værktøjerne og teknikkerne. Deltagernes feedback har været overvældende positiv. Vi ser frem til at fortsætte vores tætte partnerskab med Strategyzer, og vi vil fortsætte vores utrættelige stræben efter innovation excellence.”

Oberstløjtnant Pete Williams RM, chef for jHub

JHUB Testimonial (1)

Se også...

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg