Hvordan Poul Rasmussen A/S voksede med 400%

Siden Michael N. Wilkens blev bestyrelsesformand, har han hjulpet entreprenørselskabet med at opnå stor vækst i omsætningen

Totalentreprenør Poul Rasmussen A/S er en familievirksomhed indenfor byggebranchen med hovedsæde på Nordfyn.

Virksomheden står på to ben. På den ene side hjælper de privatkunder med deres byggeopgaver. De laver tage, skifter døre og vinduer, renoverer køkkener samt udfører småreparationer på privatboligen. På den anden side har de en erhvervsafdeling, som beskæftiger sig med større projekter. Det kan være alt fra halbyggerier til større boligbyggerier, f.eks. i form af rækkehusbebyggelser.

De tegner desuden en del in-house, og de har også egenproduktion indenfor tømrerfaget.

Lige siden Michael N. Wilkens blev bestyrelsesmedlem, har virksomheden set gode resultater. Deres omsætning er steget med mere end 400 %, og de er nu blandt de mest profitable selskaber indenfor deres branche.

There’S No Doubt That Michael Has Helped Us Elevate Our Company Substantially From What It Was To What It Is Now. (4)

Klare målsætninger

Michael N. Wilkens har siddet som bestyrelsesformand siden 2010. I den henseende har han løbende gjort brug af sin specialisering i strategiudvikling. Han har i årenes løb faciliteret adskillige strategiprocesser for ledelsen i Poul Rasmussen A/S.

”Han har hjulpet os med at sætte nogle klare mål og at definere klare midler til at nå dem,” fortæller direktør Jimmy Rasmussen, søn af virksomhedens oprindelige stifter Poul Rasmussen.

There’S No Doubt That Michael Has Helped Us Elevate Our Company Substantially From What It Was To What It Is Now. (3)

En værdifuld proces

Jimmy Rasmussen har været glad for at samarbejde med Michael N. Wilkens om at udvikle forretningen. ”Jeg kan godt lide, at det bliver skåret ned i bidder, så det er til at forstå, og så det er til at forholde sig til. Han gør det simpelt. Han får det konkretiseret, så man ved, hvad man skal handle på.”

Ifølge Jimmy Rasmussen har Poul Rasmussen A/S udviklet sig meget efter Michael N. Wilkens trådte ind i rollen som bestyrelsesformand.

”Der er ingen tvivl om, at Michael har været med til at flytte vores virksomhed markant fra det, den var, til det, den er i dag.”

Af den grund anbefaler Jimmy Rasmussen gerne Michael N. Wilkens.

Som han siger: ”Jeg er sikker på, at han kan skabe værdi for virksomhedsejere i alle brancher.”

Er du interesseret i at vide mere om Poul Rasmussen A/S? Så kan du læse videre på deres hjemmeside.

 

Se også...

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg