En god oplevelse gentager man gerne

Nick Bigler har fået hjælp af Michael N. Wilkens til at skabe vækst og flotte resultater i både Buanco System og OBH-Gruppen.

Michael N. Wilkens har samarbejdet med Nick Bigler ad flere omgange. Første gang var i Nick Biglers egen virksomhed Buanco System, som er en uafhængig leverandør af kundetilpassede betalings-, sikkerheds- og registreringssystemer. Anden gang var for OBH-Gruppen – en rådgivende ingeniørvirksomhed, hvor Nick Bigler var bestyrelsesformand.

Michael N. Wilkens blev engageret af Buanco til at facilitere en strategiproces. Det var på et meget kritisk tidspunkt i virksomhedens udvikling, hvor der skulle træffes nogle vigtige beslutninger om, hvilken retning man skulle gå.

Nick Bigler Foto

Nick Bigler

Senere blev Michael N. Wilkens hyret til OBH-Gruppen. Her var der ikke kun tale om en strategiproces. Man havde samtidig også brug for Michael N. Wilkens’s hjælp til at facilitere gentænkningen af virksomhedens forretningsmodeller. Således førte han virksomheden gennem et mere omfattende innovationsprojekt.

Gode resultater

Både Buanco og OBH-Gruppen har oplevet flot vækst igennem årene. Buanco er sidenhen blevet en stor og særdeles profitabel virksomhed. Samtidig har OBH-Gruppen lanceret en række nye ydelser og forretningsmodeller, som har bidraget til virksomhedens meget flotte indtjening.

”Jeg har arbejdet sammen med Michael på to forskellige projekter gennem årene, og begge gange har vi fået konkrete handlinger og konkrete planer for, hvilken retning virksomhed skal, som bagefter er blevet gennemført med succes,” fortæller Nick Bigler.

Nick Bigler, Citat

En professionel proces

En strategi eller innovationsproces kræver et tæt samarbejde og engagement fra såvel rådgiveren som virksomheden selv. Om samarbejdet med PinPointers siger Nick Bigler: ”Han leverer varen som rådgiver og facilitator, og er god til at inddrage medarbejderne og sikre at de selv bidrager bedst muligt til processen.”

Michael N. Wilkens har stået for at facilitere processerne ved Buanco og OBH-Gruppen. Han har ført dem frem til deres strategi, og han har introduceret dem for nogle givtige værktøjer til strategi og forretningsudvikling, som virksomhederne har megen nytte af efterfølgende. Nick Bigler er meget tilfreds med processerne samt Michael N. Wilkens’s ekspertise: ”Michael er meget nem at samarbejde med, og man får en god dialog og sparring. Han har et stort indblik i, hvilken problemstilling man har i forskellige typer virksomheder, fordi han har hjulpet så mange”.

Se også...

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg