Strategisk behandling af opkøbte selskaber

Infomedia opkøbte i 2018 og 2019 en række selskaber i af Norden. Michael N. Wilkens har hjulpet Infomedia med at facilitere en proces for selskabets samlede produktstrategi efter opkøb af selskaberne.

Infomedia leverer medieovervågning og medieanalyser og tilbyder kommunikationsindsigt til virksomheder og organisationer i den private og offentlige sektor. De indsamler alt det, der bliver sagt og skrevet om dem på tværs af alle mediekanaler, dvs. print, web, radio/tv og sociale medier.

Hjemmemarkedet er Norden, men medieovervågningen foregår globalt. Med opkøbet af Opoint Technology i 2018 har selskabet en teknologiplatform, som dækker over 170.000 online nyhedssites på et globalt plan.

Thomas Vejlemand er direktør i Infomedia.

Thomas Vejlemand Potrait

Thomas Vejlemand, direktør

Hjælp til produktstrategi

I 2018 købte Infomedia et selskab med 20 medarbejdere, Opoint Technology. I 2019 opkøbte Infomedia tre medieovervågningsselskaber i Norden. Det er i forhold til disse opkøb, at Michael N. Wilkens er blevet hyret.

”Michael har faciliteret processen for strategi og konsolidering af vores produkt- og systemplatforme og været en stærk sparringspartner ift. prioritering af indsatser,” fortæller Thomas Vejlemand.

Infomedia, Citat 1

Et professionelt samarbejde

Thomas Vejlemand har i det hele taget været tilfreds med Michael N. Wilkens. Han har bidraget med en strategiproces, som har givet retning, opbakning internt på tværs af lande og kompetenceområder samt en handlingsplan for selskabet, som kan implementeres. Thomas Vejlemand understreger, at Michael N. Wilkens er en dygtig facilitator med en meget struktureret metodisk og procesmæssig tilgang.

”Han er en knaldgod coach, mega målrettet, meget struktureret og styret i sin tilgang. Han er to-the-point,” fortæller Thomas Vejlemand.

Infomedia, Citat 2

”Vi har fået en god, målrettet strategi, som vi er enige om, og en god handlingsplan,” fortsætter han. ”Han har været god til at coache os og udfordre os på: har vi tænkt det ambitiøst nok? Har vi prioriteret det rigtigt? Han er meget inde i processen, god til nedslagspunkter, struktur og giver en virkelig god afrapportering på de workshops, vi har, så det er nemt at gå til og arbejde videre på.”

Thomas Vejlemand er glad for, at det er lykkedes Michael N. Wilkens at få hele teamet med i strategiprocessen.

”Vi har fået lavet det i en form, så vi får hele teamet omkring align’et, så vi er enige om tilgange og fremdrift efterfølgende,” fortæller han.

”Han har gjort det rigtig godt. Alle har været glade for ham.”

Se også...

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg