Michael N. Wilkens

Stifter, foredragsholder & rådgiver

PinPointers blev grundlagt i 2005 af Niels Erik Haug-Larsen og Michael N. Wilkens. Vi tilbød facilitering af strategiprocesser – en evne som vi havde udviklet gennem vores arbejde i den tyske konsulentvirksomhed KMC Consultants og fra mange års erfaring i toplederposter. I 2006 brugte PinPointers Business Model Canvas for første gang. Vi brugte det i relation til strategiudvikling, som et godt værktøj til at tilføre nye perspektiver og kreativitet til strategiudviklingsprocessen. Det fungerede perfekt!

Som de første nogensinde til at bruge Business Model Canvas som et strategiudviklingsværktøj, opstod et tæt forhold til dets skaber: Alexander Osterwalder. 

I 2008, da Niels Erik forlod PinPointers, besluttede Michael sig for at forene hans arbejde i PinPointers med en rolle som deltidsiværksætter i softwareselskabet Configit, der senere blev en af Danmarks mest succesfulde og hurtigtvoksende softwareselskaber.

Eftersom Michael var en af de mest erfarne rådgivere inden for Business Model Innovation, bidrog han med input til "Business Model Generation" (Wiley 2010), hvormed han blev medforfatter på denne bestseller-ledelsesbog.

Da Configit i 2016 blev opkøbt af den nordiske kapitalfond Polaris, vendte Michael igen sit fokus mod PinPointers og hans samarbjde med Alexander Osterwalder.

Samarbejdet med Alexander Osterwalder og Strategyzer udviklede sig og blev formaliseret med skabelsen af Strategyzer Advisory Group, da seks af verdens mest erfarne inden for strategi og innovation slog sig sammen: Tendayi Viki, Greg Bernada, Christian Doll, Fred Etiemble, Paris Thomas og Michael selv.

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg