Kunsten at gøre en forskel i verden

Mission Model Innovation

Nogle organisationer er ikke sat i verden for at lave profit. Deres formål er at have indflydelse og gøre en forskel.

Vi kalder dem missionsdrevne organisationer.

En missiondreven organisation skal ikke skabe værdi for organisationen selv. Den skaber værdi for dens modtagere, dens "beneficiaries". Eksempler er offentlige institutioner, NGO'er og virksomheders stabsfunktioner.

Men hvordan skaber man indflydelse? Hvordan opnår man organisatorisk succes? Igen og igen hører vi om fejlslagne NGO-projekter og ineffektive offentlige institutioner. Så hvordan skaber vi rent faktisk succesfulde missiondrevne organisationer?

Plant 1

Få succes med PinPointers

Michael N. Wilkens er en erfaren konsulent, som har hjulpet store såvel som små virksomheder i Danmark og i resten af verden med at få succes. Han er ekspert i strategiudvikling og business model innovation. Samtidig har han dog også en stor passion for organisationer, der ikke er drevet af profit. Derfor hjælper vi nu missionsdrevne organisationer med at nå deres ambition om at gøre en forskel ved hjælp af et skræddersyet udviklingsværktøj: Mission Model Canvas.

I PinPointers tilbyder vi workshops, rådgivning og træning inden for mission model innovation. Baseret på det nye koncept – Mission Model Canvas – hjælper vi missionsdrevne organisationer med at skabe større indflydelse i verden ved at udvikle succesfulde 'mission models'. Mission Model Canvas er baseret på det populære Business Model Canvas, der er brugt af tusindvis af virksomheder til at forbedre og gentænke deres forretningsmodeller.

Ligesom kommercielle virksomheder kan lære meget af missionsdrevne organisationer – for eksempel deres fantastiske evne til at definere og orientere sig selv ud fra meningsfulde missioner – har Business Model Canvas-universet mange nyttige ting at tilbyde missionsdrevne organisationer. Det består af en række redskaber, begreber og indsigter, som vi nu har skræddersyet til dig. Du vil lære at fokusere dine værdiskabende aktiviteter på særlige beneficiaries, at sætte klare mål for organisationen og meget, meget mere.

Efter vores innovationsproces har du evnerne, redskaberne og sproget, som du skal bruge til at udvikle innovative mission models. 

The Mission Model Canvas, Img

Mission Model Canvas

Gå på opdagelse

I vores ressourcesektion finder du forskellige materialer, som introducerer dig for Mission Model Innovation. Du finder Mission Model Canvas, forklarende videoer og andet, som er designet til at hjælpe dig godt igang.

Gå på opdagelse her.

God fornøjelse!

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg