Find vejen til fremtidig succes

Strategiudvikling

Er det nogensinde sket for jer? I brugte timevis på at udvikle en ny strategi. Det var meningen, at den skulle tage forretningen til et nyt niveau og få jer til at vokse.

Strategien havde desværre ikke den ønskede effekt, for den blev ikke implementeret helhjertet i organisationen.

Dette er en risiko, som alle virksomheder lever med.

For at opnå en succesfuld strategi, er det ikke nok, at den er perfekt. Faktisk er perfektion ikke det højeste mål. Involvering er derimod altafgørende. Det er vigtigt at inddrage mange medarbejdere i udviklingen af jeres strategi, for det er nødvendigt, at alle bakker op.

Samtidig er I løbende nødt til at udvikle nye strategier. Kortsigtede strategier fungerer ofte meget bedre – især hvis I involverer nøglemedarbejderne i jeres virksomhed. I sætter ambitiøse mål i fællesskab. Tilbage på kontoret starter arbejdet med jeres opgaver, og gennem hele processen følger I løbende op og evaluerer jeres strategi.

Dette er en langt bedre måde at udvikle strategier på i en hastigt foranderlig verden.

IMG 20200121 172322 Ps (1)

Michael N. Wilkens

Planlæg jeres vækst med PinPointers

Michael N. Wilkens er forretningsudviklingskonsulent med mange års erfaring inden for strategiudvikling. Han har hjulpet store såvel som små virksomheder i Danmark og resten af verden med at skabe effektive strategier, der hjælper dem med at vokse.

I PinPointers tilbyder vi workshops og rådgivning inden for strategiudvikling.

Vi har altid et særligt fokus på involvering og engagement i vores workshops. Vi faciliterer en god proces, hvor nøglemedarbejdere udvikler en strategiplan, som alle forstår, og som alle bakker op om. Dette er med til at sikre en ordentlig implementering af strategien i jeres organisation.

 

IMG 20200121 165606 Ps

Deltagere i en strategiworkshop

Tag det første skridt i dag

Enhver strategi er en stige, der fører dig mod dit mål. Begynd din vækstrejse i dag ved at kontakte PinPointers for mere information om vores strategiprocesser.

Vi hjælper gerne med at skræddersy en proces, så den passer til dit behov.

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål? Vi hjælper dig gerne. Send en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

PinPointers ApS

Niels Hansens Vej 29
5700 Svendborg